KHUSUS:  Kepada Peniaga Online dan Offline yang buat bisnes tunggang langgang..

Sekarang anda boleh ubah bisnes anda 360 darjah menjadi lebih teratur dengan panduan lengkap step by step.

Bersedia untuk terima lebih banyak leads & income dalam masa 30 hari 

TESTIMONI #1: Puan Syaff (Founder Raffidz Global)

Progress in 3 month Puan Syaf

Founder Raffidz Global

Dapat Reward Lagi !

Puan Syaf

Founder Raffidz Global

“Sebelum ni main langgar dinding je. Last2 jodoh dengan Alim Academy ni. Moh la kita berguru jgn asyik dok langgar dinding, buang masa! “

Puan Syaf

Founder Raffidz Global

TESTIMONI #2: Tuan Ezrin (CEO Smart Niaga Network SDN BHD)

“Jadi baik anda join sekarang sebelum menyesal”

Tuan Ezrin

CEO Smart Niaga Network

“OnlineBlueprint ni betul-betul buka mata saya”

Tuan Ezrin

CEO Smart Niaga Network

Ketahui BLUEPRINT mudahnya berniaga online dengan kos yang sikituntung yang banyak dan sistem yang teratur walaupun sekarang anda bermula seorang.. hanya didalam ONLINE BLUEPRINT oleh Alim Academy!

Masalah Utama Usahawan Bisnes Online 2020!

Tahukah anda, semakin kuat bisnes anda, semakin anda memerlukan blueprint. Ini kerana sudah tiada masa lagi untuk usahawan membazir masa. Dan saya yakin semua usahawan nak fokus pada keuntungan dan perkembangan bisnes. Statistik menunjukkan 90% usahawan tak ada blueprint untuk berjaya dalam perniagaan masing-masing terutama sekali dunia online.

Jadi jika anda memerlukan ketiga-tiga bawah ini..

1. Blueprint

2. Sistem

3. Vision

Course Online Blueprint adalah jawapannya..

Inshaa Allah bisnes anda akan berubah 100% hanya dalam tempoh masa yang singkat apabila anda join Course Online Blueprint ini.

PENTING:

Ilmu ini adalah berdasarkan pengalaman dan terbukti berkesan pada semua jenis bidang bisnes

“Kenapa Saya Perlu Beli OnlineBlueprint ni?”

i

BLUEPRINT

Bagaimana nak buat pelan tindakan sendiri yang dijadikan panduan dalam dunia online?

JUALAN

Bagaimana cara tingkatkan jualan dan bina sistem jualan yang automatik?

DATABASE

Berapa pentingnya database, dan bagaimanakah cara dapatkannya?

SISTEM

Cara dan dimana nak cari sistem yang berkesan untuk digunakan dalam bisnes online?

TRAFIK

Apa itu trafik dan bagaimana nak dapatkan trafik yang boleh buat duit?

FUNNEL

Betul ke funnel ni penting untuk bisnes. Dan apakah bentuk-bentuk funnel yang ada?

VISION

Semua usahawan online perlu ke vision (impian jangka masa panjang) untuk jadi jutawan?

CONVERSIONS

Apa conversion yang online marketer sebut-sebutkan tu dan bagaimana nak maksimakan hasilnya?
v

MINDSET

Mindset bagaimana perlu ada. Dan bagaimana ia mempengaruhi keputusan?

“Tension-lah aku macam ni asik takde sale !” 

 

Berapa ramai usahawan yang merasakan produk/ servis  mereka bagus dan hebat tetapi masih gagal membuat jualan?

 

Berapa banyak masa dan wang ringgit dibazirkan tetapi masih gagal menjual?

 

Paling teruk, anda sebagai usahawan gagal mengenal pasti punca kegagalan bisnes anda.

 

Dah buat bermacam fb ads, dah join berpuluh seminar, dan belajar dengan ramai sifu tetapi jualan masih sama.

 

Mungkin anda sebenarnya terlepas 1 perkara penting. Anda terlupa anda perlu PELAN TINDAKAN (Blueprint) untuk melakarkan perjalanan yang teratur dan sistematik malahan membelai prospek anda sehingga rapat dengan anda terus jadikan pelanggan tetap anda.

 

Paling menarik, dengan blueprint anda boleh tahu kemana arah tuju anda mahu prospek anda tengok dan buat

Siapa Yang Patut Beli Course Ini?

Usahawan Pemilik Bisnes 

Agent Produk Kesihatan

Agent Affiliate

Agent Dropship

Consultant

Business Coach

Penjual Ebook

Personal Coach

Fitness Coach

Agent Simkad

Agent Networking

Agent Coway

Agent Produk Kecantikan

Agent Hartanah

Agent Jual Kereta

Owner Produk

Owner Butik

Owner Catering

Cikgu Berniaga

Apa saya dapat dalam Course OnlineBlueprint ini?

5 Asbab Anda Akan Terpaksa Terima Apabila Anda Beli Online Blueprint Ini Sekarang!

Menguruskan risiko segera

Uruskan risiko kerugian masa dan wang anda secepat mungkin

Kurangkan kos mulakan/maintain bisnes

Kos bisnes yang kebiasaannya semua usahawan hadapi

Tingkatkan keuntungan 2, 3 atau 10 kali ganda

Keuntungan yang anda boleh setup SEKALI SAHAJA dengan teknik yang proven

Sistem automatik bekerja 24/7

Anda akan merasakan duit masuk tanpa anda buat apa-apa. Malahan juga ketika anda tidur

Jelas hala tuju kewangan dan masa depan

Dengan adanya blueprint ini. Anda akan jelas dengan target kewangan dan impian anda

3 Bonus Istimewa FREE..

Apabila anda buat tindakan hari ini juga!

Nilai Kesemuanya:

RM2730

Saya boleh caj anda dengan nilai tersebut..

Kerana itulah nilai yang anda kena bayar untuk semua ilmu ini..

Lagi Sekali RM2730 Sahaja..

Jika anda perlukan dan betul serius bayar RM2730 sahaja untuk dapatkan Course OnlineBlueprint: Mudahnya berniaga bisnes online apabila ada blueprint..

Tetapi..

Saya mahu anda rebut peluang dan cipta peluang anda sendiri selepas ini..

Dengan Course OnlineBlueprint..

Khas untuk anda kerana mungkin telah ditakdirkan anda membaca laman web OnlineBlueprint ini..

 

Bukan RM2730

Bukan RM1997

Bukan RM997

Bukan RM770 

TETAPI..

RM297 Sahaja..

YES..

 

Hanya RM297 Sahaja

Jangan Risau!!!

Anda Dapat 10 Kali Ganda Dari Nilai Pelaburan!

Ok, secara keseluruhan tentang harga Course Online Blueprint. Nilai sebenar yang anda perlu bayar adalah RM2730 iaitu untuk 12 modul utama dan 3 bonus.

Namun saya tawarkan pada anda sekarang harga jauh lebih murah iaitu RM297 sahaja. Sebaik sahaja anda laksanakan segala ilmu, strategi dan teknik dalam course tersebut, anda berjaya meraih keuntungan berlipat ganda.. malah lebih 10 kali ganda pelaburan asal anda!

Bukankah pelaburan RM297 itu terlalu kecil? 

+ Saya faham, saya akan menerima course online blueprint tersebut dalam bentuk link download (pdf, video, gambar dan lain-lain).

+ Saya faham, saya akan menerima 12 Modul Utama Course OnlineBlueprint yang bernilai RM1970.

Saya faham, saya akan menerima 3 Bonus Istimewa bernilai  RM760

Saya faham, pelaburan dan kesungguhan saya dengan bayaran serendah RM297 sahaja!

Anda Masih Was-Was?

TESTIMONI #1: Puan Syaff (Founder Raffidz Global)

Progress in 3 month Puan Syaf

Founder Raffidz Global

Dapat Reward Lagi !

Puan Syaf

Founder Raffidz Global

“Sebelum ni main langgar dinding je. Last2 jodoh dengan Alim Academy ni. Moh la kita berguru jgn asyik dok langgar dinding, buang masa! “

Puan Syaf

Founder Raffidz Global

TESTIMONI #2: Tuan Ezrin (CEO Smart Niaga Network SDN BHD)

“Jadi baik anda join sekarang sebelum menyesal”

Tuan Ezrin

CEO Smart Niaga Network

“OnlineBlueprint ni betul-betul buka mata saya”

Tuan Ezrin

CEO Smart Niaga Network

Ada lagi perasaan was- was? Baiklah..

 

Bayangkan perubahan yang mencanak-canak dalam bisnes dan hidup anda…

Lebih banyak prospek yang berminat dengan produk anda!

Lebih banyak pelanggan yang mula mendapatkan produk anda!

Keuntungan dari sistem, blueprint bertambah baik dan anda kini menjana keuntungan luar biasa yang tidak pernah anda dapat sebelum ini.

Ya, bayangkan bisnes anda buat keuntungan 300% malah mencecah 1000%. Semuanya tidak mustahil dengan andanya Blueprint.

Anda sebenarnya tidak rugi langsung, malah bertambah untung!

Ambil peluang terbaharu ini, dapatkan course OnlineBlueprint: Mudahnya Berniaga Bisnes Online Apabila Ada Blueprint SEKARANG!

“Khalifah Usahawan Adalah Khalifah Berjaya..”

Muhammad Alim Munen

Founder Khalifah Usahawan

Hanya RM297 Sahaja

Klik butang merah bawah ni dan beli segera SEKARANG

F.A.Q

INI ADALAH JAWAPAN KEPADA SOALAN YANG KERAP DITANYA:

Adakah course ini akan tunjukkan step by step cara untuk gunakan blueprint ini dalam bisnes online? (KLIK SINI)
Ya! Course ini akan mengajar anda tentang asas hingga advance step by step blueprint. Anda hanya perlu ikut sahaja apa yang ditunjuk, diajar dan diberikan dalam course tersebut.
Course ini sesuai ke untuk newbie macam saya? (KLIK SINI)
Course ini memang dibuat istimewa untuk mereka yang tidak pernah buat / sedang buat bisnes online. Jadi di tahap mana pun anda ia tetap sesuai. Dan ianya juga bagus untuk yang dah advance dalam bisnes online.
Boleh ke kalau saya nak beli menggunakan kad kredit? (KLIK SINI)
Buat masa ini kami akan selaraskan pembayaran Bank transfer/ Bank depost sahaja, selepas pelancaran ini kami akan bukak untuk kad kredit kembali. Anda boleh membuat pembayaran melalui butang “Saya Nak Segera” yang ada dibawah ini. Pembayaran boleh dibuat secara Bank in/ Transfer.
Macam mana kalau saya nak mintak refund? (KLIK SINI)
Maaf kami tak berikan jaminan wang dikembalikan setelah anda memiliki produk OnlineBlueprint ini. Kerana produk adalah produk digital semua orang yang membeli sudah tentu boleh copy paste file / link yang bernilai RM2730 ini. Maka disebabkan itu kami sendiri tidak dapat trace produk kami “DIPULANGKAN/ DIGUNAKAN” oleh anda. Namun kami di Alim Academy provide support untuk segala persoalan anda yang berkaitan.
Course Online Blueprint ni akan diberikan melalui apa? (KLIK SINI)
Seperti namanya ini adalah produk digital dan bukannya produk fizikal. Video akan dihantar melalui email tempahan sejurus selepas pembelian anda di sahkan oleh saya dalam masa 24 atau paling lewat 48 jam.
Kenapa saya kena beli dengan tuan dan bukannya orang lain? (KLIK SINI)
Apa yang anda akan alami selepas belajar course oleh saya ini kemungkinan besar tidak sama sangat dengan Pakar Online Marketer lain. Setiap sifu ada cara yang berbeza menyampaikan ilmu kepada pelajar termasuklah saya.
Akan datang ada tak tuan buat seminar atau workshop berkenaan RAHSIA BISNES ONLINE macam ini? (KLIK SINI)
Yes ada! .Saya akan buat Seminar dan Workshop malahan saya ada buat Consultation. Maka anda digalakkan hadir jika berminat dan dahagakan ilmu dan mentor secara LIVE. Anda boleh tengok update semasa di FB Page (Muhammad Alim Munen) untuk info semasa atau pengumuman.
Betul ke saya perlukan website untuk buat Bisnes Online? (KLIK SINI)
Ya dan Tidak. Jika anda dah advance dalam dunia bisnes online YES anda dah wajib ada website untuk mencanak-canakkan bisnes anda lagi. Namun jika anda Newbie yang baru dalam dunia online anda boleh sahaja bermula dengan FB Page dan teknik yang tepat akan diajar dalam bonus BotBlueprint selepas anda membeli Online Blueprint ini.
p/s: Online Course OnlineBlueprint ini istimewa untuk usahawan yang mahu perubahan baharu dan merealisasikan vision jangka masa panjang!

p/p/s: Bisnes anda akan naik mencanak dan anda dapat tingkatkan keuntungan 10 kali ganda jika anda laksanakan kesemua ilmu, strategi dan teknik Online Blueprint. Penting untuk anda tahu, saya hanya tawarkan sesuatu yang terbaik dan saya sendiri terbukti berkesan menggunakannya selain memberi ilmu tambahan yang bermanfaat kepada anda. Selebihnya adalah atas tindakan dan usaha anda.

Hanya RM297 Sahaja

Klik butang merah bawah ni dan daftar segera SEKARANG

FREE CASE STUDY SALES RM80,000 BERNILAI RM997 INI. KHAS UNTUK USAHAWAN 

NEWBIE PUNYA MASALAH TAK TAHU NAK BISNES APA?, SALES SANGKUT TAKAT 10K SEBULAN? & FOUNDER YANG KUSUT KEPALA PIKIR CARA BAGAIMANA  NAK MAJUKAN PERNIAGAAN DAN SUSTAIN DALAM INDUSTRI !!. PELAJARI MINDSET & CARA DAPATKAN SALES TERSEBUT

Akses Didalam Telegram Khalifah Usahawan Tribe. (It’s Free)

Copyright © 2020 AlimAcademyDotNet | Developed by AlimAgency.comPowered by Khalifah Usahawan (Thaifah Manshurah Enterprise 002494532-D)